Nykro´s Juletræer

 

Telefon
40 15 26 02
Kongevejen 345, 3060 Espergærde

Privatpolitik

Ejeroplysninger

Nykro v/Arne Jørgensen
Kongevejen 345, 3060 Espergærde
CVR 36058064

E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Telefon.: 40 15 26 02
Mobil: 21 79 04 57

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en konkurrence m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail og telefon nummer.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Juletraer.com, skal du rette henvendelse på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Cookies

Denne hjemmeside benytter cookies.
Vi bruger cookies til at personliggøre din brugeroplevelse og til at undersøge, hvordan vores hjemmeside bliver brugt.
Du giver samtykke til vores brug af cookies, hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan anvendes af hjemmesider til at gøre en brugers brug af hjemmesiden nemmere, f.eks. ved at huske indhold i din kurv. Cookies kan ikke indeholde virus.

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for driften af dette websted (f.eks. til at huske indhold i kurv).
For alle andre typer cookies, vi har brug for din tilladelse.

Denne hjemmeside benytter forskellige typer af cookies.

Funktion af nødvendige Cookies:

Huske produkter i din kurv
Gennemførsel af bestilling (accepteres cookies ikke kan der ikke gennemføre køb)
Om hvorvidt bruger er logget ind eller ej

Funktion af statestik Cookies

Give os mulighed for at se hvilke sider, der er mest besøgt og hvor lang tid brugerne er på de enkelte sider.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Disse cookies sender anonymiseret information/data til 3. part (Google)

Funktion af sociale Cookies

Give brugeren mulighed for at "like" vores side på Facebook
Disse cookies sender informationer/data til 3. part (Facebook og dennes samarbejdspartnere)

Fjern cookies

Hvis du ønsker at fjerne disse cookies efter du har benyttet vores hjemmeside så besøg dette link for at læse mere herom.

 

 

Juletræer til firmaer

Informationer

Adresse
Gården "Nykro"
Kongevejen 345,
3060 Espergærde

Åbningstider
Fra 16/11 til 13/12
Hverdage 10:00 - 17:00
Weekends 10:00 - 16:00
Fra 14/12 til 23/12
Alle dage 09:00 - 17:30

Gran og juletræer
Arne Jørgensen         
Mobil 40 15 26 02

Arrangementer og juletræer
Carsten Jørgensen
Mobil 27 57 62 75

Kranse, dekorationer & julestue
Bente Petersen
Mobil 21 79 04 57

juletraer-nykro-espergaerde-kaniner.jpg

Juletraer.com bruger cookies til at samle statistik og til webshop funktioner, samt til at forbedre websiden. Se detaljer