Nykro´s Juletræer

 

Telefon
40 15 26 02
Kongevejen 345, 3060 Espergærde

Du finder julepynten hos Nykro Juletræer

Det er ikke kun årets juletræ, du kan få fingrene i hos Nykros Juletræer.

De store plantager med kvalitetsgran i alle afskygninger forsyner familievirksomheden med de materialer, der skal til for at lave masser af smukke og friske dekorationer, kranse og guirlander.

Og til al held er et af familiens medlemmer, Arnes søster, Bente, uddannet blomsterbinder.

Så når du nu er ude og besøge Nykro Juletræer, har fundet årets juletræ, og har nydt gårdens skønne hjemmelavede gløgg, så kan du jo passende slå vejen forbi Bente, som står og arbejder i julestuen
Hun sørger for, at der løbende er fine, færdiglavede dekorationer, som du kan tage med hjem med det samme.

Men du kan også sagtens få dem på bestilling, og Bentes ekspertise gør, at du kan få lige det design, du drømmer om. Hun gør i hvert fald sit allerbedste for at opfylde dine ønsker.

 

Friske dekorationer, der passer til dig

Noget af det vigtigste for Nykro Juletræer er brugen af naturens egne råvarer. Alle de materialer de kan skrabe sammen fra deres egne plantager, bliver anvendt i deres produkter. Køber du en dekoration, krans eller granguirlande her, kan du være sikker på, at produktet er fuldstændig frisklavet.
Familien henter med jævne mellemrum forsyninger af gran, mos og kogler, og bestiller du en specialdesignet dekoration, henter de først materialerne efter din bestilling. På den måde får du de mest friske, fine og grønne dekorationer, du kan tænke dig.

 

deko

 

Få dekorationen i dit eget yndlingsfad

Du kan få det stort set lige som du vil have det. Hos Nykro Juletræer elsker de julen, og de ved, at julen er en traditionsrig og personlig begivenhed, som vi hver især holder på hver vores måde. Derfor er der også rig mulighed for at få lavet årets dekorationer i dine egne fade, skåle og opsatser, så du kan holde på traditionerne, og samtidig pynte dit hjem med smukke, hjemmelavede dekorationer.

 

Nisser, puder og pynt

I tillæg til juletræer, juledekorationer, kranse og granguirlander finder du også masser af nisser, puder, kors og anden pynt, som giver dit hjem den julestemning, det fortjener.

 

Nykro Juletræer åbner for sæsonen den 13. november og holder åbent helt frem til den 23. december. Tag familien under armen og få årets hyggeligste juledag på gården Nykro.

 PUDER

Forudbestil din guirlande kun 70kr./m eller få den behandlet med flammehæmmer for 100kr./m

Vælg f.eks. mellem : Mos, lav, nordmannsgran, nobilisgran, eller forskellige kombinationer, både hvad angår pynt og form.

 

kranse

Vi anvender kun absolut førstekvalitets varer, og altid til konkurrencedygtige priser.

IMG 20191114 154339

Har du f.eks. egne fade, skåle eller opsatser, som hører netop din jul til, kan vi naturligvis også pynte dem som du gerne vil have det.

advent2

 

Juletræer til firmaer

Informationer

Adresse
Gården "Nykro"
Kongevejen 345,
3060 Espergærde

Åbningstider 2021
Fra 13/11 til 10/12
Hverdage 09:30 - 17:00
Weekends 10:00 - 16:00
Fra 11/12 til 23/12
Alle dage 09:00 - 17:30

 

Gran og juletræer
Arne Jørgensen         
Mobil 40 15 26 02

Arrangementer og juletræer
Carsten Jørgensen
Mobil 27 57 62 75

Kranse, dekorationer & julestue
Bente Petersen
Mobil 21 79 04 57

49189935093_ca9efe330f_c.jpg

Juletraer.com bruger cookies til at samle statistik og til webshop funktioner, samt til at forbedre websiden. Se detaljer