Nykro´s Juletræer

 

Telefon
40 15 26 02
Kongevejen 345, 3060 Espergærde

Få varmen i Nykros hyggelige julestue i Espergærde
Hos Nykro Juletræer er hyggen og hjertevarmen i højsædet, når du besøger vores julestue i Espergærde. Her kan du tage din familie og dine venner med til et sted, hvor hygge, samvær og julens hjertevarme er i centrum. På gården Nykro er I sikret en skøn dag i hinandens selskab, når I sammen går på jagt efter årets juletræ.

Den lille familie, som sammen driver og passer gården, plantagerne og butikken, gør hver dag en stor indsats for at skabe en hjemlig atmosfære, hvor både børn og voksne kan nyde masser af hyggelige timer i månederne og dagene op til jul.


Fra begyndelsen af november og frem til Lillejuleaften er gården åben for gæster. Og foruden juletræer, pyntegrønt og juledekorationer, finder også du den hyggelige julestue, som familien har indrettet i gårdens lade.
Det er vores blomsterdekoratør Bente der sammen med Lilly og Trine står for at arrangere og drive julestuen. Sammen sørger de for at skabe stemning, varme og masser af julehygge for gårdens gæster.

 

Hjemmelavet gløgg og masser af varme

I tilknytning julestuen er der et cafeområde, hvor der findes velsmagende hjemmelavet gløgg, der er lavet efter familiens helt egen opskrift og pebernødder.

Til de mindste (og dem, der ikke kan lide gløgg) er der forfriskende saftevand i massevis, og den er selvfølgelig ligeså hjemmelavet som gløggen.

Hvis du er mere sulten end hvad pebernødder kan klare, kan du i weekender, købe julestuens dejlige æbleskiver, som passer perfekt til den hjemmelavede gløgg, brændte mandler og snobrøds dej, som du selv kan riste over bålet, pølser og popcorn.
Både saftevand og syltetøj til æbleskiverne er kogt på gårdens egne bær, og det er i det hele taget gennemgående for den lille virksomhed, at langt størstedelen af det de giver og sælger til deres gæster er hjemmelavet af gårdens egne råvarer.

I julestuen er der rig mulighed for at få varmen og hvile fødderne, og få inspiration til pyntning af sit hjem, mens man får sig en hyggelig snak med familien på gården.

Den lille familie på gården Nykro hjælper hvert eneste år hinanden med at give gårdens gæster en hyggelig juleoplevelse med familie og venner.

Her kommer man for at bruge dagen sammen og for at få andet og mere end man får, hvis man køber sit juletræ foran det lokale supermarked.

Julestuen hos Nykros Juletræer er vel nok en af de hyggeligste, du kommer til at besøge.


Julestue i Espergærde

Hjemmelavet kranse, kors og puder.

Julestuen er med sit mylder af nisser og flotte udsmykning en fornøjelse at gå på opdagelse i, for alle børn og barnlige sjæle.

Man kan hver dag se Bente i gang med at lave kranse, kors og puder samt fantastiske juledekorationer, og hvis man har lyst til at slippe kreativiteten løs, er der masser af forskelligt dekorationsmateriale så man selv eller børnene kan står for udsmykningen af hjemmet.

Hjertelig velkommen i Nissens hule!

Julestue Nordsjælland - velkommen

 

Juletræer til firmaer

Informationer

Adresse
Gården "Nykro"
Kongevejen 345,
3060 Espergærde

Åbningstider 2021
Fra 13/11 til 10/12
Hverdage 09:30 - 17:00
Weekends 10:00 - 16:00
Fra 11/12 til 23/12
Alle dage 09:00 - 17:30

 

Gran og juletræer
Arne Jørgensen         
Mobil 40 15 26 02

Arrangementer og juletræer
Carsten Jørgensen
Mobil 27 57 62 75

Kranse, dekorationer & julestue
Bente Petersen
Mobil 21 79 04 57

juletraer-nykro-espergaerde-juletraesfaeldning.jpg

Juletraer.com bruger cookies til at samle statistik og til webshop funktioner, samt til at forbedre websiden. Se detaljer